#Skype, la línia aérea més low cost de totes #fb

Després de la compra d’Skype per part de Microsoft, per uns 5.900 milions d’euros, tot apunta que la comunicació “àudio i visual mòbil” modificarà de manera important. L’empresa de telefonia per VoiP creada per l’ànima de Kazaa i Emule (SGAE estaria orgullosa d’ells) disposa d’un volum força considerable de clients internautes, però que utilitzen l’opció gratuïta per comunicar-se amb la resta. Spotify, gestionava els seus clients d’una manera molt semblant en aquesta opció, però s’ha vist obligada a modificar la seva política, en veure que no sortien els números.

Microsoft inclourà Skype a Windows, Office, Windows Phone 7 (Nokia) i la consola Xbox. Cal veure si les companyies de telecomunicacions en el cas dels dispositius mòbils, jugadors en el cas de les consoles (jugant, no entenc la funció de la videoconferència) i usuaris (IExplorer no para de perdre adeptes) posaran les coses fàcils a la companyia americana. On si crec que pot tenir mercat és en el terreny laboral. Donada la gran implementació de Windows, Outlook i Office dins de les oficines, la inclusió de la videoconferència sembla el següent pas. També caldrà veure si els executius estaran disposats a renunciar els viatges, en favor de les videoconferències.

El propi anunci de la compra, per sobre de Facebook i Google, ja li reportarà publicitat indirecte. Més en el temps en que les retallades de plantilles dels mitjans i la falta de continguts atractius són tendència que va a l’alça. Hauran de pensar estratègies poc invasives i creatives perquè la compra sigui rendible, una estratègia de poca publicitat davant l’allau d’anuncis.

El que està clar és que Microsoft ha aconseguit diversificar el negoci i entrar amb força a Internet, fet que intentava des de feia molt temps.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s