#Twitter vs #Facebook

Una companya d’universitat va apuntar ahir al Twitter, que Facebook fomenta la conversa i que el mateix Twitter, serveix com a mitjà de difusió. La meva pregunta va ser en la situació en que es vinculen les dues plataformes, si esdevé una conversa que es difon. La seva resposta va ser, que no és útil utilitzar aquesta vinculació, ja que el llenguatge no és el mateix, que no es dirigeixen al mateix públic.

Estic d’acord en que no ens em de centrar en el simple fet de la difusió, que els continguts s’han de cuidar i han de ser de profit per qui els llegeixo els visiona, però és fonamental que els comparteixi. Les marques han de saber aprofitar les noves tecnologies, les que realment necessiten, i que poden ser una molt bona manera d’apropar-se als consumidors. Twitter es una manera molt “personal” de comunicar-se amb una empresa, servei o administració i que fomenta la conversa entre la gent. Que pot oferir un servei d’atenció al client personal i immediata. Facebook és una gran cartellera d’informació on es pot compartir, ampliar o debatre. En definitiva, que són compatibles, amb el públic altament fragmentat i indexables.

Anuncis

Un pensament sobre “#Twitter vs #Facebook

  1. Gerard,

    Veig que el tema continua generant debat! Si més no, m’agrada perquè és força interessant.

    Pel que fa als missatges, estic totalment d’acord amb tu. Amb l’aparició de les xarxes sociales, com Twitter i Facebook, les empreses i institucions tenim l’oportunitat de difondre els nostres missatges i poder arribar als nostres públics objectius però, tot i això, hem de cuidar el contingut d’aquests. I molt més amb aquestes eines, les quals permeten difondre els missatges ràpidament.

    D’altra banda, continuo pensant que Twitter i Facebook no són compatibles, però potser sí, complementaris. Crec que són conceptes que avegades arriben a confodre’s.

    Una abraçada,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s