100 megues per pujar fins els núvols

Imagineu que esteu connectats a Internet amb l’Ipad o l’Iphone i necessiteu imprimir un bitllet d’avió…com ho faríeu? Gràcies al núvol i a les noves impressores, això és possible. Sense estar connectades mitjançant cap cable a la font que té el document, ni configurada per cap driver, els documents es podran enviar mitjançant wifi o d’una aplicació del telèfon. Amb el programa gratuït de l’Ipad, Cortado Workplace o de l’aplicació ePrint d’HP, es podrà emmagatzemar i imprimir els documents. D’aquesta manera l’impressora es convertirà en un dispositiu remot que rep i passa a paper qualsevol correu que s’enviï a la direcció assignada a la màquina.

HP ja disposa d’un model domèstic, més semblant a un DVD que no pas a una impressora, que inclou una pantalla tàctil i que pot escanejar i imprimir en alta definició. Arribarà abans de Nadal amb un preu al voltant dels 250 €.

Aquest no és, ni serà l’únic dispositiu que es podrà connectar a la xarxa, per això l’estat espanyol s’ha de posar les piles per augmentar el caudal d’Internet. Les connexions d’un sol aparell han passat a la història i el servei de televisió de banda ample cada cop disposa de més canals en alta definició. Smartphones, Ipad’s ja es poden connectar, però en breu ho faran les càmeres fotogràfiques, les llums o fins i tot la nevera. Els jugadors en xarxa també agrairan un augment de la velocitat, ja que reduiria la latència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s