Augmenta la realitat per saber on menjar i dormir

Us imagineu anar amb el cotxe pel carrer i que us avisi d’on podeu trobar lloc per aparcar? I veure com quedaria un moble de l’Ikea en el vostre pis? Les vostres pregàries ja tenen resposta, és la Realitat Augmentada (RA). Aquests dispositiu funciona mitjançant un mecanisme que afegeix dades a la informació física ja existent, ampliant el món real mitjançant imatges o vídeos de capes generades per ordinador. Representa un canvi bestial a la manera de constituir la informació sobre la realitat.

Un altre sector que esdevindrà clau per al desenvolupament de la RA és el turisme. Informació en temps real d’hotels, restaurants, monuments, transports, museus…Puntuar, comentar i triar seran només algunes de les accions que podrem efectuar sobre diferents locals o activitats, i el millor de tot, altres ho podran veure i compartir. Altres camps fora del turisme o del màrqueting, com són la simulació o la microcirurgia, també es veuran afavorits per aquesta aplicació.

Aquesta tecnologia poc a poc serà més comú i farà que la publicitat es converteixi en informació, associant el que l’usuari busca amb el que se li ofereix. Però el negoci no es troba enaquesta aplicació, és el fet de dirigir la gent a llocs concrets.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s