Disputes que paguem entre tots

Els caps que dirigeixen les corporacions públiques de mitjans audiovisuals haurien de plantejar-se que la solució dels seus problemes econòmics no es resoldran a curt termini. La reestructuració dels espais i dels estudis, així com la transversalitat de les redaccions podria ajudar a reduir les despeses. En aquestes entitats els despatxos de direcció, els estudis de ràdio i els de televisió  es troben en diferents espais, augmentan la despesa.

La licitació dels serveis i materials pot fer abaratir el preu, però podria perjudicar la qualitat. S’hauria d’examinar ben bé les ofertes que presentessin les empreses. La reducció de les societats, tant la CCMA com RTVE continuen amb un nombre elevat de societats que haurien de reduir el seu número. També caldria destacar els llargs processos burocràtics que han de passar aquests organismes, que obliguen a pensar a curt termini, sense donar opció a mirar a llarg termini.

Finalment i com a màxim problema, l’intervencionisme i les disputes polítiques entre partits que afecten el funcionament diari de les corporacions. Només destacar la successió de la dimissió d’Albert Sáez, mitjançant una reforma “sospitosa” de la llei de la corporació per part del tripartit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s