VHS vs Beta (2.0)

El sistema Android, recolzat per fabricants de mòbils, el creixement del nombre d’aplicacions disponibles i les subvencions de les operadores, ha esdevingut una forta opció a Apple. Són dos opcions i ideologies diferents. La marca de la poma, representada per un messies, Steve Jobs, pregona la “veritat” i intenta cobrir l’ego dels Iphonemaniacs. L’altre, el sistema Android, representa l’accés a un sistema lliure, econòmic i eficaç. Capaç per a competir en un mercat ferotge, on, després de superar en vendes a Apple, s’està apropant perillosament a RIM, fabricant de les BlackBerry.

Com a punt negatiu, remarcar la demanada d’Oracle per infringir patents i copyrights de Java a Android, que podria fer que alguns fabricants recolzessin Windows Phone 7.

Tot i que l’aparició d’Android va ser com a sistema operatiu per a Smartphones, s’està utilitzant en d’altres productes. Tablets, lectors de llibres electrònics i sobretot, descodificadors de televisió. Google TV, pròxima plataforma que llençarà el gegant de Califòrnia, es basarà en aquest sistema operatiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s