Compres en xarxa

La falta de temps i els preus “outlet” estan fent que la compra d’articles a Internet estigui proliferant a l’estat espanyol. Tot i ser una regió amb poca tradició de comerç directe, el consumidor un cop ha comprovat que funciona i que és segur, es converteix també en preceptor.

La por més gran amb les compres online és el fet de donar les dades de la targeta, tot i que també ho fem quan anem al restaurant on es podria fins i tot falsificar. Podria assegurar que el nivell de seguretat a la xarxa és pràcticament perfecte. Sistemes com Paypal faciliten, obrint un compte, les transferències amb targeta.

La por a poder retornar el producte i no poder veure el producte de manera física, són dos factors més que el consumidor està “superant” a l’hora de comprar a la xarxa. A les tendes online de les grans cadenes de moda, l’usuari escull el producte que prèviament ha vist a l’establiment físic.

Amb aquesta modalitat de compra el client està permanentment informat sobre l’estat de la comanda, ja sigui a la pàgina web o mitjançant el correu electrònic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s