Google pot ser perillós

Molt tard, els editors exigeixen una major protecció pels continguts. Davant la crisi que viuen els mitjans, els editors de grups periodístics han analitzat com crear una nova relació entre els ciutadans i els mitjans de comunicació, ala Jornada ”Medios de comunicación y ciudadanía en la Sociedad de la Información” organitzada per l’Aede i Telefónica. Les conclusió serien:

Credibilitat: Pels analistes, i al marge de la tecnologia, alguna cosa que mai canviarà és que el periodisme de qualitat sigui el nord de tota empresa periodística. Que els ciutadans confien en la credibilitat de la informació periodística sempre tindrà una part del mercat.

Tecnologia: Per a una gran part dels editors, la tecnologia i els mitjans de comunicació han d’anar de la ma. No s’ha de renunciar dels avenços tecnològics, s’ha de fer un esforç en analitzar quines son les millors tecnologies i crear sinergies entre els ciutadans i els mitjans de comunicació.

Cobrar els bons continguts. No val oferir a Internet un diari imprès que sigui un resum de les noticies del dia anterior.

Protegir i defensar els drets de propietat intel·lectual a Internet davant dels agregadors de noticies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s