La llei Sinde

Tot i l’oposició frontal dels internautes i desprès del globus sonda de torn del govern espanyol, finalment la llei antidescarregues de cultura finalment, sembla, que  tirarà endavant. Retallada, ja que el bloqueig no el realitzarà un procés jurídic, sinó un procés administratiu que, en últim terme, sancionarà un jutge. Amb l’excusa de l’aprovació de la Llei d’Economia Sostenible, aquest resulta un pas més per limitar Internet amb l’excusa de la presumpció de violació dels drets d’autor.

Els internautes han llançat el Manifest pels drets fonamental a Internet, on el dret a la Informació i la llibertat d’expressió no poden estar per sobre del dret d’explotació industrial. El govern ha construït tota aquesta “moguda” per tal de, sense modificar el Codi Penal, la Llei Intel·lectual, ni la de Serveis de la Societat de la Informació, empaitar les descàrregues a Internet.

D’aquesta manera, el loby de la industria cultural i les societat de gestió continuaran “recolzant” a Zapatero. Segons el diari el País, en Zapatero no es va referir a la “Llei Sinde” a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres celebrat a Sevilla. Tampoc cap reporter que estava allà va preguntar sobre la qüestió. Desprès els periodistes i empresaris de la comunicació es pregunten que fan malament per tenir tantes pèrdues…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s